Producten voor lactoferrine 95 (10)

Glutathion

Glutathion

Aminozuren
L-Lysine

L-Lysine

L-Lysine HCl, gefermenteerd, anti-klontering
L-Ornithine HCL

L-Ornithine HCL

Grondstof L-Ornithine HCL voor de productie van voedingssupplementen.
Natriumlactaat

Natriumlactaat

is een natriumzout van melkzuur. Natriumlactaat behoort tot de groep van hydraterende stoffen voor de huid, die de eigen vochtbalans van de huid behoudt en bijdraagt aan een lichtzure pH-waarde. De stoffen (glycerine, ureum en organisch zuur) vormen samen de Natuurlijke Hydratatiefactor (NMF). In de EU staat natriumlactaat bekend als voedseladditief E 325. Het zout is gemakkelijk oplosbaar in water. De vloeistof is bijna kleurloos en vrijwel geur- en smaakloos. Natriumlactaat is ook verkrijgbaar in verschillende concentraties (50% / 60%), op aanvraag met aangepaste pH-waarde. Kwaliteiten: 50%, 50% pH 5.5, 60% Uiterlijk: helder tot wit CAS-nummer: 72-17-3 INCI: Natriumlactaat Houdbaarheid: 2 jaar Opslag: moet worden bewaard op een koele, droge en lichtbeschutte plaats, in afgesloten verpakking
L-Lysine

L-Lysine

L-Lysine is een essentiële, proteïnogene aminozuur.
Luteïne

Luteïne

Plantenextract
L-Selenomethionine

L-Selenomethionine

L-Selenomethionine 0,5%
Vitamine E, natuurlijk

Vitamine E, natuurlijk

Vitamine
L-Tryptofaan

L-Tryptofaan

L-Tryptofaan is bedoeld voor een ontspannen slaap en meer energie gedurende de dag. L-Tryptofaan heeft namelijk de eigenschap om in het lichaam omgezet te worden in serotonine. Dit dient als uitgangsstof voor het slaapbevorderende hormoon melatonine. Tryptofaan is onder andere in Nederland goedgekeurd als geneesmiddel voor de behandeling van slaapproblemen. L-Tryptofaan is een vrij verkrijgbaar geneesmiddel en wordt aanbevolen in een dosering van 500 mg.
D-Panthenol

D-Panthenol

D-Panthenol of Dexpanthenol is een precursor van vitamine B en een alcohol die behoort tot pantotheenzuur. Het viskeuze, geelachtige tot heldere product wordt synthetisch geproduceerd. Het is gevoelig voor verhoogde temperaturen en moet worden verwerkt bij een pH-waarde tussen vier en zes. D-Panthenol is gemakkelijk oplosbaar in water en ethanol en is onoplosbaar in vetten en oliën. Menselijke lichamen transformeren D-Panthenol naar vitamine B5. CAS-nummer: 81-13-0 EINECS: 201-327-3 Houdbaarheid: 2 jaar Opslag: moet worden opgeslagen op een koele, droge en lichtbeschutte plaats in de originele verpakking.